Östersunds Lastbilsservice AB

Heltäckande service och auktoriserad verkstad

Letar du kontaktpersoner?

Kontakta vår personal

Heltäckande allservice sedan 1983

Allservice för transporters, lastbilar, bussar och släp.

Östersunds Lastbilsservice AB har sedan 1983 kunnat erbjuda en heltäckande allservice för tunga fordon som transporters, lastbilar, bussar, släp samt även Traktorer & Hjullastare. Vi erbjuder även hjälp med att släcka tvåor. 

Med närmare 40 år i branschen har vi samlat på oss ett ovärderligt, stort & brett tekniskt kunnande inom de flesta tekniska områdena hos tunga fordon.  Något vi är mycket stolta över och samtidigt gör oss unika i vår bransch är att vi som allmärkesverkstad har större krav på oss att hålla kunskapen up-to-date hela tiden för samtliga av de fordonstyper och fabrikat vi arbetar med och inte bara ett märke och område som hos märkesverkstaden. Detta ger oss möjligheten att kunna ta stora jobb på hela ekipage utan att du som kund ska behöva dela av servicen, t ex: lämna Bilen hos ena verkstaden och påbyggnaden hos den andra verkstaden. Det är ett av våra mål att kunna erbjuda servicen på hela ert ekipage!

Har du problem med ditt fordon finns vi där för att lösa det på snabbast möjliga sätt, oavsett märke eller modell. Vi är auktoriserad verkstad för Mercedes lastbilar samt Omniplusverkstad för Mercedes och Setras bussar. 

Fullständig hydraulikservice

En av våra specialiteter är fullständig hydrauliksservice, egen slangtillverkning är bara en av tjänsterna på detta område.

Ett komplett reservdelslager av bromsdelar, fjädrar och släpvagnsdelar gör att vi kan erbjuda omedelbar service till många olika fordonstyper och bilmärken. På- och ombyggnad av chassin samt olika typer av skadereperationer är ytterligare tjänster som ryms i vårt register. Välkommen till Östersunds Lastbilsservice!

Allservice
Servicebussen redo dygnet runt

Vi jobbar för att du ska slippa problem i ditt arbete på vägarna. Vi ställer upp när du behöver oss. Vår servicebuss är fullt utrustad för att klara alla slags reparationer.

Svetsjobb på lastbil